tisdag 29 december 2009

AVATAR 3D

Igår var jag och Fred på bio och såg den mycket omtalade filmen Avatar och så klart såg vi den i 3D vilket var HELT FANTASTISKT!!!!!! Det var lite svårt i början för ögonen att fokusera då man verkligen ser femtioelva olika djup på duken men efter en stund hade ögonen vant sig och det gick mycket bättre. När jag trodde att cirka en timme hade gått visade det sig att 2 timmar hade rullat förbi och de sista 40 gick minst lika fort.
Vid flera tillfällen i filmen trodde jag (skeptiker som man är) att jag kunde gissa vad som skulle hända men jag ska erkänna att vid flera tillfällen blev jag överraskad, positivt överraskad. Vid ett tillfälle tänkte jag att nu får de hända något om de inte ska tappa mitt intresse och såklart, då tog handlingen en ny vändning =)
MYCKET bra film som jag varmt rekommenderar (i 3D såklart) och om ni går och ser den får ni lika sexiga brillor som jag och Fred fick ;)

torsdag 24 december 2009

Santa came =)

GOD JUL ALLA UNDERBARA!!!
Jag hoppas ni har en lika bra jul som jag och att även ni har fått besök av tomten!!! Jag måste verkligen ha varit snäll i år för jag fick massor med julklappar och kan ni tänka er, jag fick den största i år ;P Mamma tog en bild när jag öppnar den så jag ska se till att få vantarna på den bilden så ska ni få se =)
KRAM PÅ ER ALLA

onsdag 23 december 2009

SEMESTER

Idag var sista dagen för detta året som jag jobbade och nu har jag två härliga långa veckor av sovmorrnar, mys i soffan, god mat, umgås med familj och vänner och inte att glömma, Lena-tid =)
Kan inte precis påstå att dagen var överdrivet jobbig då vi var tre fröknar och ett barn :P så medan Helena och Monika sysslade med diverse saker på sina avdelningar satt jag och getingbarnet och pysslade (Petra notera, inte pussla!! haha) vilket jag tyckte var helmysigt. Härligt när man kan ge sin fulla uppmärksamhet på ett barn!!
Nu är jag bara hemma om och packar om min väska för att åka ut på Öster till föräldrarenheten där även min syster och morbror ska spendera veckan. Så med lätta fötter ska jag traska hem till mamma & pappa för att fira julen med massor av mys, ME LIKE!!!! Får se om jag hinner skriva imorgon annars vill jag önska er alla en riktigt
GOD JUL!!! =) KRAMAR I MASSOR

söndag 20 december 2009

Kalle G the snowman

Since it's been snowing this much, Anna & I when out this morning to build a snowman. Anna asked Sebastian if he wanted to join us and his answer was "I'd love to... IF I WAS 10 YEARS" Ohh Sebastian, your loss!!!
Our snowman is so cute and of course we had to name him and what better name than Kalle G =) Isn't he adorable!!!!

torsdag 17 december 2009

Första snön = PULKA

Inatt snöade det i massor och SÅ KLART begav vi oss ut med barnen för att åka pulka!!! Jag må va vuxen men en sak är säker, jag har mitt barnasinne kvar =)

Backarna blev ganska snabbt uppåkta men jag hoppas det kommer mer snö under helgen så vi kan ut och åka på måndag igen. Imorgon hinner vi inte då vi ska ha julfest med barnen och jag har en känsla av att tomten kommer :PNågra av barnen la sig på min rygg och sen åkte vi och vi lyckades få upp rejäl fart =)

torsdag 10 december 2009

Nobelfest

Idag har vi haft nobelfest på jobb me barna och de var alla så fina så!!! De kom uppklädda i finaste kläningar och några av killarna hade slips och väst, så sött!!

Jag och Heléne var utklädda till Kung Helge & Drottning Beata och efter dans & lek var det prisutdelning. Alla barn fick komma fram och skaka hand med drottningen och sedan följde Nobelmidagen som dagen till ära var uppdukad inne i stora gröna rummet. Men det barnen nog tyckte var roligast var när jag och Heléne började dansa vals, som dom skrattade =)
Dagen till ära hade vi även dessert och som vi mumsade, en riktigt härlig dag =)

måndag 7 december 2009

Äntligen är de på plats!!

Och ja mamma, fönsterna är tvättade =)

söndag 6 december 2009

Lussebak


Idag har det bakats lussebullar och mmmmmm så goda de blev :P
Vill du ha??? =)

Julmarknad i Köpenhamn

Igår var det återigen dags för mig, systeryster och MorPersson för vår traditionella resa utomlands!! Vi for hela vägen över till Köpenhamn (jag glömde passet men klarade mig hehe) för julshopping och så klart, Tivolis julmarknad!! Vi tog vår vanliga runda på Ströget, vår lunchöl (fick dock svika mamma i år!!) för att sedan promenera vidare genom affärerna och folkmassorna. Handla julklappar skulle jag kunnat gjort och på sätt och viss gjorde jag... till mig själv =) Efter middag på vårt stamhak (irländsk pub på andra sidan gatan till Tivolis ingång) hade mörkret hunnit falla och vi begav oss in på Tivoli. Kändes som mer folk i år än det brukar men vi lullade på i vår takt och till slut kom vi till vårt favoritträd, Hjärteträdet :) Jag fick även njutit av det lika traditionella kanderade äpplet och det var lika gott i år som föregående år =) Mycket trevlig dag, som alltid med töserna och om vi har räknat rätt var detta 8:e året i rad vi åkte över :)