söndag 25 april 2010

Nu närmar det sig :)

söndag 18 april 2010

Årets första grill...

...blev grillad korv till lunch och...

...ikväll blev det grillade skinksnitszlar med bakad potatis, MUMS!!!!!

tisdag 13 april 2010

Magnus Betnér Live :D

Kan man annat än älska honom??? Nää de e inte möjligt!!!! Han är klockren, han är underbar, han e ljuvlig, han är Magnus Betnér!!!!
You just gotta LOVE him!!!!

(Videoklipp från kvällen kommer imorgon!!)

Har precis varit och sett honom på Rotundan och jag har så ont i mina kind-muskler just nu, som jag har skrattat!!! Magnus live är en helt annan, mycket bätttre komiker än när han ex är med i Parlamentet. Var han får allt i från det kan man undrar men oj oj oj. Plus att han e snygg som få gör inte saken sämre haha Som ni alla vet är det en del människor som tycker mindre om honom och han berättade att det finns dom som har "hotat" honom att när han dör kommer han till helvetet.... han är ateist LOL

Världens bästa Magnus säger jag bara!! Klockren kväll!!!! :D

söndag 11 april 2010

Pang på

Efter gårdagens fest (som var en riktig höjdare, eller vad säger du Fanny!!!! LOL) mår jag idag oförskämt bra!!! Tog lite av en sovmorgon dock, bytte lampor i hallen, frukost, blogg och nu e det iväg till gymet och sen ska det städas.
Full fart medvetslös!!!! :D

onsdag 7 april 2010

Men va f*n

Bara för att solen har börjat smyga fram betyder inte det att det är sommar!!! Man kan inte börja springa runt i kjolar utan strumpbyxor eller leggins och sen inte förstå varför man blir superförskyld, dumme j***l!!!!
Jaja, hoppas du får en underbar dag du välklädde vän!!! :)