söndag 26 september 2010

Händelserik helg :)

Ja vilken helg!!! I fredags åkte vi alla till Lund för att fira Patrik som fyllde år. En mycket härlig kväll med riktigt gott sällskap, mummsig mat och god dricka ;P Tack så mycket Patrik & Marie =)
Grattis Patrik! =)

I går var det då äntligen dags för mig att bjuda ut Emma. Hennes present förra året var en helkväll med mig och då hon haft händerna fulla med lilla trollet, har vi inte fått ihop tiden innan. Men nu blev det bio, "I rymden finns inga känslor" som visade sig vara en riktigt rolig och underbar film. Kolla in trailern :D


Visst blir du lite sugen!
Efteråt vandrade vi bort till Jensen´s Bøfhus för trerätter och återigen, gott att dricka ;P Jag valde nachostallrik till förrätt, Jensen´s favoritbiff till huvudrätt och chokladmousse till efterrätt som var muuuuums :D Mycket jidder, skratt och må-gott-faktorn var på topp! En helt UNDERBAR kväll, så skönt att få umgås med mitt hjärta! Jag säger det för sällan men Emma du är min bästa vän! Du finns ALLTID där för mig och stöttar mig i vått och torrt. Du dömer mig inte utan ser mig för den jag är och jag vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar dig. Utan dig hade jag varit vilse! Löv ja babe!!!
I min hall har det nu stått lite kassar från IKEA en (ganska lång) tid :P MEN nu äntligen har det mesta kommit upp.

Och så klart måste vi ha en FÖRE bild....

...och en EFTER bild!


Lite skillnad :D Ska även ordna lite i mitt skafferi, men det får komma senare. Jag har i alla fall diskat de nya burkarna!

Nu blir det till att dega på soffan resten av dagen, pallar helt ärligt inget annat :D

fredag 24 september 2010

Helgen är räddad!!!

En korg fylld med massa olika öl, nu ska jag klara helgen!!!! Trodde ni va, det är ju till Patriks present :)
En riktigt snygg ölkorg om jag får säga det själv =)

torsdag 23 september 2010

Hösten är på väg

Promenerar just nu till jobbet och det "regnar" löv på mig. Naturen visar helt klart att hösten är på väg :)

måndag 20 september 2010

Hört på bussen

Idag när jag satt på bussen hem hade jag två tonåringar bakom mig. Vi kan kalla dem Kajsa och Stina.

Kajsa: Alltså, min ena hjärnahalva är helt full. Jag har massor i den här halvan, men inget i den andra halvan!
Stina: Vad menar du??
Kajsa: Alltså, här i den halvan (pekar på sin ena halva av huvudet), där e de HELT fullt och jag blir så trött. Men i den här halvan (pekar på sin andra halva) där e de liksom tomt!
Stina: Men kan du inte föra över lite så det blir jämnt??? hehe
Kajsa: Men hallå, de går ju inte, e du dum eller???????

Ja.....*suck*..... jag säger inte mer om lilla Kajsa!!!!!

En ljuvlig morgon

Ibland är det inte helt fel att pendla. Man får vara med om en hel del vackra soluppgång & nedgångar

söndag 19 september 2010

ohh, en annan sak...

..jag har nu äntligen gått och blivit världsförälder. Jag har alltid sagt att den dagen jag får ett fast jobb och därmed en stadig inkomst, ska jag bli medlem hos

UNICEF

Som ni alla vet har jag ett brinnande intresse för barn och vilken organisation passar inte mig bättre än Unicef. De jobbar verkligen för att alla barn ska få gå i skolan, vara skyddade mot övergrepp, få fram deras rättigheter. Och ännu bättre, de jobbar även med att påverka makthavarna. DÄR, måste vi få till en förändring!!!!!

Så med stolt och rak rygg klappar jag mig på axlen :) Och vet ni vad... ni kan känna er lika rediga. En hundring i månaden kan du klara dig utan. Du kan låta bli att äta lunch ute TVÅ DAGAR I MÅNADEN! Eller så kan du ta bussen istället för att ta taxi EN DAG I MÅNADEN! Eller ännu bättre, ställ bilen och åka kommunalt! DÄR kan du tjäna pengar som både kan gå till att bli världsförälder samt lite extra i din egen fick om så önskas. (Jag hade dock valt att donera mer :P ).

Bli lika redig som mig och

bli världsförälder,

NU!

lördag 18 september 2010

Nämen, ett inlägg!!!!

Ja hör och häpna, äntligen är jag tillbaka!!!!
Har haft lite blogg-torka den senaste månaden så nu får jag välla komma igång igen :D Vad har då hänt hör jag er undra :P Vi får gå tillbaka lite i tiden och då hamnar vi på den 21:e aug. Då var jag uppe i Vadensjö på deras tokiga contryfest och hahahaha vilka tokisar =)

Alla klädde ut sig till något från Vilda västern, här ser ni tre coola filurer som beter sig helt naturligt :P

Helgen vecka 34 flög verkligen förbi. Mikaelifestivalen var i stan haha Dennis & Fanny kom ner på fredagen och då blev det myskväll hemma i föräldrarnas hus (som var på semester :P) med räkor och kräftor, muuuuuuums =)

(Nån tölp har döpt om Mikaelifestivalen till Palmfestivalen....*suck*)

Lördagen bjöd på trängsel inne i stan, glada nyheter från en släkting (*blink blink*) och avslutades med grillfest, återigen i föräldrarnas hus då de ej var hemma tihi En kväll fylld med skratt i MÄNGDER :D Riktigt gott för själen!!!

Söndagen körde jag hem till Emma & Magnus för mys med Emma och Elin. Stumpan växer så fort, det är redan dags att fylla 1 år =) Lite presenter till stumpan från New York och nu när det snart är dags för dagis måste hon ju så klart ha lite dagis-kläder :P Jag tycker det är sååå roligt att handla barnkläder. Får verkligen stoppa mig själv!!! Tur jag bara har Elin att skämma bort ;)

Den 10 sept hade jag och syrran en myskväll i Lund. Var länge sen sist så det var skönt att få lite tid tillsammans :) Vi satt inne på en av barena i Lund och drack lite vin när det började regna utanför. Gjorde det hela mer mysigt :) Senare på kvällen såg vi Inception, riktigt bra film. En "tänka till" lite granna film haha Den kan jag verkligen rekommendera, mycket bättre än jag förväntat mig!!


Förra helgen blev vi alla på jobb medbjudna av chifen på SPA uppe vid Ängelholm med en heldag på spat samt övernattning. Riktigt skönt och avkopplande!! Fick dock tråkiga nyheter hemifrån, men hade underbara kollegor som stöttade mig!!! En underbar middag i goda vänners lag, kan det bli mycket bättre!! Mycket bra intiativ Yvonne :) Det kan vi ställa upp på fler gånger ;)

www.zamzam.se/

Idag har jag och mojjan varit inne i Malmö och spenderat en massa pengar. Mamma tycker att jag har dåligt inflytande på henne hehe Tenderar att bli dyrt för henne när vi är och shoppar. Och nu vet jag exakt vad vissa av er tänker, att mamma handlar till mig. Men se icke, det är till mamma det handlas för jag är ju ett sååååå himla bra smakråd ;)

Tack mamma för en härlig dag!!!!!