söndag 29 januari 2012

Brandmän

Brandmännen är just nu inne och tränar på söderslättsgymnasiet. Tänk, en massa svettiga, vältränade snygga män... är det konstigt om jag får lust att delta i träningen tihi ;)

Nybakta semlor

Jag var bra sugen på att göra en enda stor till mig själv, men riktigt sååå stort kan jag inte gapa ;) Så det blev 15 mer normala och jag vet redan vem som ska få mumsa :P Pling plong grannen!!

fredag 27 januari 2012

Tihi

Hoppas jag inte får elever som denne i framtiden ;)
(om du har svårt att läsa, klicka på bilden för att få upp en större bild)

onsdag 25 januari 2012

Sweet memories!

"Toasted bagel with cream cheese and a latte" Standardbeställningen när vi var i New York ;)

Let there be light!

Lagom till jag steg på bussen så börjar det ljusna i öster, sååå härligt!! Behöver den uppigningen och i eftermiddag ska jag träffa Hans. Tror aldrig jag har längtat så mycket som jag gör idag!!! Måtte dagen gå fort!

söndag 15 januari 2012

Och rätt svar är...

...en liten köksö som jag kan ha min bakmaskin på :-D Nu ska det bakas semlor :P

Gissningstävling!

100:- till den som kan gissa rätt på vad detta ska bli :)
P.s. MorPersson får inte tävla eftersom hon var med när jag köpte den :)

Känns liiiiite för tidigt

Och mamma som reagerade på att dom redan säljer påskliljor tihi :)

lördag 14 januari 2012

Super Saturday på mitt eget lilla vis :)

Sovmorgon, bullfrukost och sen iväg till gymet för att köra Body Combat med Jimmy. Ni kan ta en titt på klippet nedan för att se lite hur det kan gå till. Barbra Straisand låten (startar vi 1:07) är en av mina favoriter, då kommer man verkligen igång!! Dock är den från förra relasen så den är inte kvar längre. Kanske kan be Jimmy köra den som en extra någon gång :D

Nu har verkligen kroppen vaknat till liv och roligheterna bara fortsätter idag!! Senare ska jag in till Malmö med Jenny & Patrik för middag på Mando (http://www.mandosteakhouse.com/) följt av bio då vi ska se hur Stig Helmers liv har blivit :D (http://www.sf.se/filmer/The-Stig-Helmer-story/) Har hört mycket gott om filmen så det ska bli en mysig eftermiddag.
Och som avslutning blir det lite lördagsmys då äntligen Gladiatorerna på TV4 ska börja!! Prime (Mikael) kommer att visa er vart skåpet ska stå haha Vi fick en försmak från hans blogg vid inspelningen och nu är jag NYFIKEN!!!
P.s Om ni själva vill läsa Mikaels blogg finns den på aldrigvila.se
Riktigt inspirerande och han skriver verkligen från hjärtat!!!

torsdag 12 januari 2012

Good things happen...

...to those who go for it!!!
Så det tänker jag göra!!!!

söndag 8 januari 2012

Nytt år, nya tag!

Då var det 2012 och det känns inte länge sen jag låg ute på gräsmattan och solade med Anna :) Det låter så klychigt att säga att tiden springer iväg, men det gör den!!
Efter tuffa tider blir det bättre, och så ska det även bli för mig!! Slutet av hösten, vintern var tuff då jag gick i väggen och fick verkligen lägga om mitt liv. Jag fick ett enormt stort stöd från min älskade familj och mina vänner, jag tackar er från botten av mitt hjärta!!
Jag går och pratar med en kurator varje vecka och det vill jag säga till er alla. Skulle ni någonsin känna att det är på väg att bli för mycket, gå till en kurator! Det har hjälpt mig så mycket och jag mår idag så så mycket bättre tack vare det!!!
Så nu när 2012 har börjat blickar jag framåt på alla underbara saker som ska ske. Skidsemester, SPA-helg, coacha Mimmi, weekends, planerad egnetid (har gjort en deal med min kurator att minst en helg i månaden är min då jag inte får boka in något annat), musikal, min ljuvliga Claire från Australien kommer hit en månad till sommaren och sen till hösten fortsätter vi :) Mycket glatt att se fram emot och jag gör det med ett leende!