söndag 29 september 2013

Sylt

Igår på bröllopet fick vi alla lite presenter, bland hade Anna gjort små burkar med egen sylt till alla så självklart var jag tvungen att baka scones till frukost, om nom nom!! Tack så mycket Anna :))

Anna & Sebastians bröllop!

Igår, äntligen, fick Anna sitt bröllop med sin underbara Sebastian och det var en magiskt vacker dag! En fin ceremoni intill vattnet på Svaneholm Slott med strålande sol, ja det blir inte bättre! Jag är så glad för dig Anna och jag önskar er all lycka i framtiden < 3
 
Mysiga bubblor, så mycket bättre än ris :))
 
Pussgurkor ;P
 
Min outfit för dagen :) Mimmi hjälpte mig med håret och
det blev verkligen pricken över i:et :D


lördag 28 september 2013

Les Mills Super Saturday 2013 Stockholm

Ååhhh maj gosh vilken helg vi hade i Stockholm!!!! Vilka träningspass vi hade, vilka skratt vi delade, vilka upplevelser vi var med om!! Jag är helt överlycklig över vilka underbart fina vänner jag har, ni förgyllde verkligen resan :)) TACK alla som var med, ni är fantastiska!!!
 
 
 
Mobilnördar hahahahaha
 
En för alla, alla för en ;))
 
 Jag är så glad att vi hittade denna restaurang och kunde överaska Jimmy & Jimmi
 
Banden till filmningarna hämtade :))
 
Tessan & Jenny gör sig redo för BodyPump
 
Jimmy & Jimmi hämtar andan mellan Attacklåtarna
 
Lisa Osbourne visar var skåpet ska stå :)
FANTASTISK KVINNA!
 
BodyAttack Jenny som är lika grym som Lisa, love you babe!
 
Paus och lunch ute i det gröna, mums :))
 
Sexy ladies :P
 
Strike a pose girls!

Jimmi, jag (i lila) & Jimmy fajtas på Body Combat

Efter en lång dag blev det en skön stund nedvarvning i baren
 
Tack och gonatt, Long Island Ice Tea tog knäcken på oss hahahaha
 
 
Sh'bam med Rachel up front :))
 
Sjukt mycket folk, häftigt!

Therese, jag, Jenny, Sofia & Mia sitter och väntar på Fru Pariola för att dra igång filmningen till Body Attack release 84 som kommer ut i mars 2014


 
Sanning enligt Therese: "Ju närmre Globen man kommer, så försvinner Globen så man inte ser den!!!" Hum.... jag tror inte på dig Therese ;P hahahahahaha
 
Ta en titt vid 40 sekunder, där ser ni Jenny i oranget linne stå och sträcka på sig och Sofia bredvid i svart :))))

Coola killen

Min brorson, LÄTT coolaste killen i stan :))))


fredag 27 september 2013

London till våren

Dom bästa planerna smids på småtimmarna. Till våren ska jag och min älskade EmmaFemma till London :))))

tisdag 24 september 2013

Det kommer...

Helgen i Sthlm var FANTASTISK och jag har haft så fruktansvärt skoj!! Det är verkligen en speciell stämning som inte går att beskriva men det gör under för själen :))
Och tur är väl det för nu är det full rulle!!! Jag förstår inte hur jag kan ha lyckats boka upp varenda kväll och helg, detta är galet! Så det kommer mer om Super Saturday helgen, när jag har liiite mer tid helt enkelt :)) Kram på er!!

fredag 20 september 2013

Check!

Tränat CX med underbara människor (förkylda Tessan agerade fotograf tihi)
CHECK

Frukostmys med alla på Palmblads
CHECK

Packat väskan
CHECK

Nu drar vi till Stockholm :))))

tisdag 17 september 2013

Frukost!

Jag hoppas kollegorna och ungarna är hungriga för idag
har jag bakat scones till ett helt kompani hahaha



Önskar jag kunde blogga doften :))

Detta är...

...på tok för tidigt att stiga upp! *gäsp* Tur jag vet vilken överraskning som väntar på jobb till frukosten :))

söndag 15 september 2013

Jag ger mig!

När jag såg att solen sken så härligt där ute var jag bara tvungen att ta en promenad. Jag har inte velat hålla med om att hösten har kommit än men vart jag än tittade idag så blev jag motbevisad! Dom bruna fallna löven talar ett tydligt språk, "Det är höst!"

Annas möhippa!

Igår var dagen då vi äntligen fick ta med Adde på hennes möhippa och vilken underbar dag det blev! Redan kl 8 överraskade vi henne med att storma in med buller och bång :)) Vi hade med frukost och skumpa som avnjöts innan det var dags att svida om Adde. Pretty in pink stämde verkligen in på Adde igår :)) Vidare åkte vi till en studio i Malmö där hon fick spela in låten "En sån karl" och vi tjejer körade! Det blev en riktigt bra låt, Adde har så fin stämma och vi hade så kul under inspelningen! Vi fortsatte in till Gustav för lunch innan Adde fick en jukebox och hennes uppdrag blev att gå runt och sälja låtar (barnlåtar) för en femma. Adde briljerade på sitt uppdrag och fick in ca 400kr!!! Grymmaste bruden :D Dagen fortsatte ut till Utmaningarnas Hus där vi tävlade i 2 timmar. Denna gången var det betydligt fler "tänk-uppgifter" än sist vilket jag tyckte var synd, men absolut var det roliga uppgifter. Potty-training klarade vi på första försöket och det var väl ändå ett måste med 5 mammor och 1 förskollärare hahaha Efteråt blev det välbehövlig vila (och skumpa) hemma hos Anna innan vi åkte tillbaka till stan för middag på La Roche (som nu tillhör en av mina favoritrestauranger!!) En av de godaste Sangria jag druckit, mycket fin tapas-mat, om nom nom god dessert och riktigt härlig lokal :)) Jag var så nöjd igår mär vi åkte hem, och är fortfarande för det blev VERKLIGEN en lyckad dag! Tack alla som var med igår :)))))

fredag 13 september 2013

SUPER SATURDAY - 1 vecka kvar

Nu är det exakt en vecka kvar!!!!!
Rackarns vad jag LÄÄÄÄÄNGTAR :D :D :D Vi är en hel drös från gymmet som åker upp tillsammans och JAG VET, det kommer bli en helg utan dess like hahahahaha
Är ni laddade Jenny, Therese, Jenny, Jimmy, Jimmi, Sofia, Mia & Jenny???????

torsdag 12 september 2013

I'm back!

Med fjärilar i magen och pirr i hela kroppen är jag nu tillbaka på Malmö Högskola. Under de kommande 4 månaderna ska jag läsa 7,5hp "Leda och organisera systematiskt kvalitetsarbete". Mina förväntningar, ja dom är höga! Min nyfikenhet, den är stor! Min lust att lära, omättlig! Ja detta kommer att bli en lärorik höst :D

tisdag 10 september 2013

Du, ja just det, DU! :))

Jag behöver DIN hjälp! Jag skulle behöva 12st burkar i samma modell som på bilden så när din smörgåsgurka är slut (stora burken), snälla spara burken och ge den till mig :)))

måndag 9 september 2013

söndag 8 september 2013

Återhämtning

Jaaa.... lite öm i vaderna är jag idag ;P hehe Bara jag tänker tillbaka på gårdagen så får jag ett leende på läpparna, vilken härlig kväll!! Nu blir det till att fylla på med nya krafter :))