torsdag 31 oktober 2013

Happy Halloween!

Taaadaaaa, här har ni oss :))
Hillevi som capten SparrowLina och jag som färgen röd!
Redan i trapphuset mötes barnen idag av småkryp, skelett, pumpor, spindelväv etc för att få upp stämningen på topp :) Avdelningen var pimpad med vårt halloweenpyssel och så klart blev det findukning i matrummet med. Men häftigast var såklart gymparummet som förvandlats till en spökgrotta!
 

 
 
 
 
 
Anledningen till att jag klädde ut mig till färgen röd var för att en del barn var väldigt bekymrade över att de inte hade någon färdig dräkt. Jag har pratat mycket med dom om att man kan använda kläder man redan har och att fantasin är ändlös! Så ganska lyckat blev det får jag säga :)) Men vad peruken har kliat, var helt klart en fröjd att få av den :-D

onsdag 30 oktober 2013

Förberedelser

Fixar det sista inför morgondagens halloweenfest
med ungarna på jobb, ska bli skoj :))
Nu är det dags för naglarna att byta färg! 

BodyPump

Så skönt det var ikväll att få pumpa, svettas, umgås, slita och skratta :))
Tack för ikväll mina underbara pussgurkor ;))

måndag 28 oktober 2013

fredag 25 oktober 2013

Skallebang...

...som ett brev på posten! Vaknade igår och.... för att uttrycka mig milt.... Aj, mitt huvud!! Så igår och idag är jag legat hemma och i princip sovit hela dagarna och brutalt utnyttjat mitt medicinskåp. Nu är det mer en lättare bakomliggande huvudvärk så det är stor skillnad från igår men så drygt detta är!!!

tisdag 22 oktober 2013

Då va man kändis :))) ....eller????

När vi var uppe på Super Saturday i september (http://misspersson.blogspot.se/2013/09/les-mills-super-saturday-2013-stockholm.html) blev vi fotograferades av Anja på Hälsa & Fitness och idag när jag köpte tidningen kunde jag glatt konstatera att vår bild kom med :))) Och inte bara det, jag är med på två bilder! En med mina fina flickor samt en när vi dansar Sh'bam :)) Så då mååååååste väl det ändå betyda att jag är en kändis :D ......eller?????  ;))




 

Nespresso

Dagens fångst ;))
Ska bli kul att testa nya Linizio Lungo till frukosten imorgon!

måndag 21 oktober 2013

söndag 20 oktober 2013

Practical jokes

Hahahaha så himla roligt, på väg ut från centrala Hässleholm körde vi förbi denna bil!! Snacka om att ta skämtet ett steg längre :P Dom som gjorde detta inatt var nog både glada och packade hahahaha
 

Frukostbuffé

Det absolut bästa med att bo på hotell är frukosten!! Nu ska det mummsas :P

lördag 19 oktober 2013

4rätters :P

Ikväll blev det 4 rätters middag och hubba hubba vad jag är mätt!!!! Det var så gott så gott så gott och vi har haft så himla trevligt och som vanligt skrattat i massor. Det är alltid ett säkert kort när jag umgås med Jenny då vi båda har lika lätt för att skratta! Sen när man börjar prata med "the locals" så blir det ännu bättre, eller hur Jenny!!!

SPA

Det här med spa känns helt okej måste jag säga :))))
Vi tog Hälso Oasens totalupplevelse och det var VERKLIGEN en skön upplevelse ;))
Ta en titt på http://www.halsooasen.se/behandlingar_paket_weekend.asp

Bodyattack

Grymmaste gänget (dock saknas några) som precis kört ett kanonbra bodyattack-pass :))) Nu ska jag röva bort Jenny till ett spa för hon behöver lite nedvarvning!!!

torsdag 17 oktober 2013

Benutrymme

Ja det skiljer sig verkligen i hur mycket benutrymme man får på de nya bussarna. På den översta bilden har dom klämt in så himla många säten att jag knappt får plats med mina ben (och då sitter jag med rumpan ända in mot ryggstödet) och då trycks mina knä mot ryggstödet framför (lagom skönt efter 45 minuter!!!) Medan på den andra bussen finns det marginal med råge! Mycket, mycket märkligt!!!!!!!!!!

onsdag 16 oktober 2013

Skrattretande!

Men snälla nån, hur fjantig kan man bli?? Den där Percy får nog hoppa ner från sina höga hästar!!!

söndag 13 oktober 2013

Äppelsmulpaj

Frysen ska fyllas med äppelsmulpajer, åh yes!! :D

Söndagsfrukostmys!

Idag, äntligen, har jag en dag då det finns absolut ingenting inbokat i min almanacka :D Jag minns faktiskt inte när jag hade det sist?! Så idag är det slappa, slöa, sova som gäller och det ska bli sååå skönt! Men först, frukost så jag orkar ta de lugnt ;)

lördag 12 oktober 2013

Fjärilar i magen!


Fredagsmys!

När jag fyllde 30 gav Jenny & Lina (med respektive såklart!) mig presenten att vi skulle gå på St Markus Vinkällare för middagsmys och igårkväll var det då äntligen dags :)) Jag har aldrig varit där innan och direkt när vi kom ner slogs jag över hur vackert/mysigt det var och jag var helt såld! Sen kom maten (vi hade buffén!) och jösses så mycket, och så god mat!!!! Och ni vet när man är lagom mätt och inte ska äta mer, ja då blev det lite blåbärspaj till för den var bara så mumsig :P Jag hade fantastisk roligt igår och som jag skrattat, är helt klart lite öm i kinderna idag :)) Tack snälla Lina & Jenny för en fantastisk underbar kväll, det här med att fylla 30 gör jag gärna om :D

torsdag 10 oktober 2013

Julen...

...smyger sig sakta in på Maxi :))

tisdag 8 oktober 2013

måndag 7 oktober 2013

Träning på L9

Ja ikväll drog jag ut till Anderslöv för att träna med underbara Therese aka min personliga tränare ;D men till min stora glädje var även Jenny P och Jenny H där ute så glatt var det verkligen!! Idag blev det främst axlar och triceps som fick jobba och Tessan hjälpte mig köra triceps med stång!
 
Innan vi skulle gå hem pratade vi om benpressen och vilken träningsvärk Tessan fick efter att kört den igår. Så självklart var vi bara tvungna att testa lite och om det är något Therese är grym på så är det att få mig att pressa mig till mitt yttersta!!
 
Mina första tio rep hade jag 60kg (för lätt!) Nästa tio rep hade jag 80kg (tyngre helt klart!) och mina tio sista rep hade jag 100kg och ja jä--ar så tungt hahaha
Mind over matters right!!
Tack Therese för ikväll och vi kör L9 om två veckor igen :-D

On the road

Då va man på väg till Anderslöv för att träna på L9 med grymma Therese ;))) Eller blir det mest snicksnack kanske hahaha

söndag 6 oktober 2013

Sköna söndag!

Åh vilken härlig dag! Lång skön sovmorgon, mysfrukost, vacker bilfärd till Lund och sen ut till Glorias Äppelgård för att, som nu traditionen säger, plocka äpple med Marie! Vi valde äppelsorten Santana (samma som förra året) eftersom dom blev perfekta till äppelpajer! Vi fikade på gården (jag får nog skryta med att min äppelpaj är godare ;)) *blink blink*) och med strålande sol och underbart sällskap hade vi en fantastisk eftermiddag!
Tack för idag älskade syster!!!

lördag 5 oktober 2013

30-års fest

 Idag fyller min kära vän Jimmy 30 år och detta ska vi fira på Rose Garden i Malmö och på Jimmys rekommendationer har jag knappt ätit något idag för att orka äta massor ikväll hahaha Såhär blir kvällens outfit, ny klänning från LaRedoute och mina nya Pilgrim-örhänge :) Bring on the night!!
 

fredag 4 oktober 2013

Kanelbullens dag!

Äntligen är det kanelbullens dag och OM jag har frossat ;)) På jobb gjorde vi fyra satser...
...och ikväll hemma hos Pariolas gjorde vi en sats till (som helt klart blev dom bästa för dagen!) Jag känner mig verkligen som en kanelbulle ikväll, rund och go :P

Jag orkar äta....



....mååååååånga!!!!! :P
 

torsdag 3 oktober 2013

Torsdagsmys

Äppelpaj med vaniljglass, check!

Promenad

När jag kom hem idag sken solen alldeles underbart så jag passade på att ta en promenad och så härligt det var!! Lite kallt om öronen så en ny mössa måste införskaffas, men det gör jag så gärna ;))

MAH

Som jag berättat innan går jag en kurs (Att leda och organisera systematiskt kvalitetsarbete) på MAH denna termin och idag är det Justus tur att föreläsa. Många intressant diskussioner men jösses så fullproppad jag är med fakta! Paus och sömn, ja tack :))

onsdag 2 oktober 2013

Onsdag = trippel

Äntligen onsdag och äntligen träning with my girls :)) Som vanligt började vi med CX lett av Fru Pariola som hade hela nya releasen, grymt Jenny!!
 



Sen tog Jimmy över med nya releasen av BodyPump och jag ökade 2,5kg på benen, 2,5kg på bröst (tuuuungt som f...arao haha) samt ökade 2,5kg på rygg men det var nästan i tyngsta laget när vi gjorde headlifts (tror det heter så!) Snart får jag börja använda handskar för det känns i händerna när man håller stången!
Ett litet smörgåsbord av vikter hahaha
 

 
Efteråt brukar vi köra 45 min på löpbandet men dom var upptagna :( Inga problem, vi hittade en rockring med vikter i, HUR KUL SOM HELST!! Men jobbigt hahaha Så Therese, Jenny och jag körde vår oktober challange samt en massa jidder inne i stora salen, och helt ärligt så är det jiddret vi är ute efter hahahaha
 
Tack för ikväll girls!!!