söndag 30 mars 2014

Bjäred mjukglass

Nu, ÄNTLIGEN, är det dags för mig att få testa den mytomspunna gudagoda mjukglassen som serveras här! Förväntningarna är höga :))

Fika

Ingen dålig utsikt för en kopp kaffe!
Jag är sååå avslappnad :)))

lördag 29 mars 2014

Käglinge Naturområde

Snart ska jag ut till Käglinge Naturområde med jobb och besöka Grodans Hus. Jag har aldrig varit där tidigare så idag när vi skulle bestämma vilken skog vi skulle promenera i, tryckte jag på lite extra för Käglinge :))
Som vandringsled blev vi båda väldigt besvikna men jag tror det kan bli bra när vi är där med ungarna på jobb. Skönt med frisk luft var det i alla fall så och några kilometer fick vi vandrat :))

fredag 28 mars 2014

Fredagsmys

Ikväll är det slapp och häng med min fina vän Jimmy, inte en dag för sent!!!

onsdag 26 mars 2014

Onsdagsmys!

Dagens CX var kanonbra, tror det lite berodde på att vi hade både Jenny och Jimmy som instruktörer och det vill vi ser mer av *blink blink till er båda* :)) Body Pumpen gick oxå riktigt bra, grymt härlig release!! Ska bli härliga träningsmånader framåt nu! (nu vill jag köra nya attacken med sen är jag supernöjd!!)
 
 
Detta är releasen som spelades in i Stockholm på
Super Saturday som vi var med på :))

Varm choklad

Eftersom det blev grädde över igår tänkte jag överraska med varm choklad till frukosten idag... men någon han före medans jag tog en dusch ;))

tisdag 25 mars 2014

Mer våfflor

Och såklart blir det även våfflor ikväll :)) Jag tror vi båda är riktiga gottegrisar så våfflor till efterrätt sitter fint!

Våffeldagen

Idag firar vi våffeldagen på jobb så nu ska det gräddas våfflor :)) Muuums!

Sune är verkligen klok!

måndag 24 mars 2014

Romantisk övernattning?!?

Hamnade på detta hotell i Göteborg och tänkte först att det kunde vara ett mysigt hotell för en romantisk helg.... tills jag fick syn på att alla väggar in till badrummet är i glas. Mindre kul att behöva sitta och titta på när någon är på holken.... NEJ TACK!!

söndag 23 mars 2014

Lasagne

Detta är samarbete på högsta nivå :)) Fredrik har gjort pastan och jag fyllningen (samt citronpaj till efterrätt) så ikväll blir det om nom nom middag med goda vänner!!

Making paaaastaaaa :))

torsdag 13 mars 2014

Det tar sig :)

I måndags fick jag bara mer och mer ont i magen allt eftersom dagen gick och till slut gav jag upp och åkte hem. Den natten var minst sagt jobbig, fy bubblans!!! Jag har varit hemma sen dess och jag kan konstatera nu att det är magkattaren som bråkar med mig igen :(( Så dessa dagarna har bara varit nedvarvning växlat med illamående och magknip (speciellt när jag försöker äta så mat har det varit sämre med...) Känns nådigt tråkigt att ligga inne när solen skiner så när solen nått min balkong har jag gått ut och satt mig en stund, det om något är nedvarvning. Idag har det inte huggit i magen när jag ätit så det går verkligen på rätt håll vilket jag är riktigt tacksam för!

onsdag 12 mars 2014

Paralympisk slalom

Detta är helt otroligt! Pga diverse funktionshinder kan inte dessa atleter åka själva. Stacie på bilden är blind men åker med en ledsagare, helt fantastiskt!!!!

tisdag 11 mars 2014

Magont....

Aj.... min mage...... aaajjjjj......

måndag 10 mars 2014

Knopp

Äntligen är våren verkligen på väg, tjoohoo :))
  

söndag 9 mars 2014

Fika i solen!

Årets första fika på uteservering, check :))) Underbart skönt, tror jag stannar här!!

Disco i Växjö

Växjö trodde nog att Blame it on the Disco skulle vinna, rackarns otur ;P

lördag 8 mars 2014

Småland

Märks man är i Småland ;)))

fredag 7 mars 2014

His and hers ;))

Utemellis

Idag packade jag picknickkorgen och tog med mig en bunte ungar ut efter lunch och där stannade vi :)) Vi drog i princip ut alla saker från förrådet och vi hade så himla kul! Och mysigast av allt var att äta mellis ute :))
 

Weekend!

Väskan packad och jag är redo, nu drar vi :))))

torsdag 6 mars 2014

Träning

Just nu är jag nere i en liten svacka ang träningen och det är dryyygt som en klok vän till mig uttryckte det, men det blir i alla fall lite roligare med nya kläder så man kan matcha träningskläderna :))
Jag undrar om det finns turkosa snöre...??? 

Löpning

Kan det vara så ;P

onsdag 5 mars 2014

Silvertejp

Som dom säger, allt går att laga med silvertejp :))

Dubbelfart!

Eftersom jag jobbar på två datorer samtidigt, borde jag inte få dubbel lön då?!?!? :)))

tisdag 4 mars 2014

Godmorgon!

Idag vaknade jag en halvtimme innan klockan ringde och kände mig riktigt pigg så jag hoppade ur sängen och när man har så här mycket tid över, ja då hinns det med en lång mysfrukost :))

söndag 2 mars 2014

Ravioli från grunden

Fredrik och jag har gjort ravioli från grunden, egen pasta och egen fyllning (spenat, färskost, citron & basilika) som toppades med en basilika-tomatsås och riven parmesan överst. Och hur smakade det?? Gudomligt :)) Det var så gott, så gott, så gott!! En perfekt avslutning på en mysig helg!
 

lördag 1 mars 2014

IKEA

Har ju glömt lägga upp denna bild när jag och Alexandra gick bananas inne på IKEA förra veckan :)) Nu ska Getingen och skolgruppens rum fräschas upp, jippie!!! (alltid när jag skriver jippie vill autospell ändra till hippie haha)

Skinkwook

Snabbt, enkelt och sååå himla gott :))