tisdag 29 juli 2014

Kvällsfiske

Ikväll rodde jag och Fredrik ut på Salen för lite fiske och det är så himla vackert här, jag kan inte riktigt komma över hur vackert här är :)) Underbart för själen i alla fall!!

måndag 28 juli 2014

lördag 26 juli 2014

En härlig dag till havs

Åh så härlig dag det har varit!! Vi packade badväskan och åkte ner till hamnen för att lossa ankar och ge oss ut på de blå havet. Vi la till i en vik och det var kristallklart vatten och precis perfekt temperatur som svalkade kroppen och jag blev som ett barn igen :))
Och när vi kom ut igen på de öppna havet var det dags att åka tub! Jag var lite nervös, det måste jag erkänna, men jag blev positivt överraskad, så himla roligt :D En helt underbar dag som avslutas med grillning nu när vi kommer tillbaka till stugan :))




fredag 25 juli 2014

Slapp

Efter allt målande och snickrande så behövs en skön stunds vila, och skönt var det, de kan jag lova ;D

Uppe med...

...ja idag kändes det som med tuppen!!
Jag vaknade 7.30 klarvaken och fick för mig att jag var sugen på att springa, så upp och iväg :) Det är verkligen skillnad att springa i de småländska skogarna jämfört med platta Skåne :P Och värmen, den ska vi inte ens tala om!!!!! Känns riktigt skönt att nu när jag promenerar de sista meterna hem så ställs frukosten fram, mums!!!

torsdag 24 juli 2014

måndag 21 juli 2014

Vilaren och jobbaren!

Ja så här ser det ut när "vi" jobbar i stugan ;)))))

Uppe med...

...ja inte var det tuppen iallafall ;P
Men upp lite tidigare än vanligt för go-frukost och sen en promenad i de småländska skogarna. Riktigt mysigt men hubba va varmt!! Tur vi ska ner till stugan nu för bad och häng med grabbarna :))

söndag 20 juli 2014

Nattamys

Middag i stugan

Det här är livsnjutning, så mysigt :))



fredag 18 juli 2014

Champagnetradition

Som traditionen lyder så firas semestern med champagne tillsammans med systrar min samt respektive och eftersom Marie & Patrik började sin semester idag så väntade vi in dom. Mycket trevlig tradition ;))

torsdag 17 juli 2014

Frukost

Oohh I do love a good hotel breakfast :)))

onsdag 16 juli 2014

Ystad Saltsjöbaden

Efter frukosten drog vi idag ut till Ystad Saltsjöbaden och här ska vi vara till fredageftermiddag och bara njuta :)) Vi har sällskap av Anders och Sandra, vänner från Småland och det är så lugnt, avkopplad, skönt, helt enkelt balsam för själen!
När vi satt i den varma poolen vid stranden kunde jag inte låta bli att gå ner och bada i havet. Jag ångrade mig direkt när jag doppade mig men var lika nöjd med mig själv på väg upp igen (dom andra bangade!!) Men sååå skönt det var att glida ner i varmbadet efteråt :D
Nu ligger vi på rummet och vilar lite innan det är dags för middag (jag hoppas Daniel Müller jobbar ikväll!) Jag önskar att jag kunde förmedla min känsla just nu, ligger i Fredriks famn, solen sipprar in genom de öppna balkongdörrarna och vattnet brusar utanför, ja det är magiskt helt enkelt :)))

tisdag 15 juli 2014

Första försöket

För att vara första försöket och utan mina speglar (tur Fredrik hjälpte mig) så är jag riktigt nöjd. Har några saker jag kan göra bättre så det blir fler flätor som denna :))

torsdag 10 juli 2014

Imorgon blir det champagne!

Nu åker champagnen in på kylning för imorgon ska det firas :))

onsdag 9 juli 2014

Dad of the year!

Klockren pappa, snacka om att bjuda på sig själv :D

tisdag 8 juli 2014

Ny fläta

Denna såg svår ut först på bilden men ser ut att vara ganska lätt.
Måste testa :))

söndag 6 juli 2014

Hans + mina = mååånga

...och då har jag långt ifrån tagit med alla mina 
skor, har en hel drös kvar i Trbg ;P

lördag 5 juli 2014

Förberedelser

Det känns som att mössen från Askungen är igång och donar för här händer det grejor :))))

fredag 4 juli 2014

Fredagsmys

En helt enkel fredag, god mat och fantastiskt sällskap, vad mer kan man begära?? :))) Tack för ikväll mina underbara vänner!!