söndag 27 september 2015

Byggare Bob

Idag fick vi hjälp av pappa att sätta upp bokhylla och tavla i vardagsrummet (dumma gipsvägg!!) och det har blivit så fint här, jag äääälskar vår tavla!!

Nu är jag nöjd med vardagsrummet, ja kanske inte så säker på mattan men den växer på mig hahaha

lördag 26 september 2015

Mina favoritflickor

Idag har jag varit med mina favoritflickor, mamma och Marie och vi avslutade kvällen med att testa en ny restaurang i Malmö, nämligen Lima 78. De serverar peruansk mat och vilken fullträff. Alla våra tre rätter var riktigt goda, speciellt min kyckling, såååå god :) Kan varmt rekommenderas! Kul med något nytt! Och i goda vänners lag kan man inte annat än ha trevligt!!

fredag 25 september 2015

Plockepinn

Ikväll, ÄNTLIGEN, fick jag mysa med min bästevän Emma och detta var minst sagt inte en dag för sent!! Vi avnjöt en fantastisk middag på plockepinn och skvallret flödade!!

Kanske att vinet oxå flödade hahaha Och till vår stora glädje sprudlade Möllan fortfarande och det var riktigt härligt drag ute på uteserveringarna!!

Tack underbara Emma för en härlig afton, love you darlin!! 

onsdag 23 september 2015

Underbara man

Tänk så liten gest från Fredrik, men oj så glad & varm jag blir!!

fredag 11 september 2015

Hacka!!

Ikväll ska jag hacka, så mycket jag bara vill!! Bäst för Fredrik att hålla sig borta hahaha

Helgen är räddad!!

Hösten är här!

Ja imorse behövde jag verkligen halsduk, pannband och vantar (samt tjocka kläder) för nu e det verkligen kallt! Så jag kan konstatera att hösten har kommit!!!

tisdag 8 september 2015

söndag 6 september 2015

Husmor

Ja, denna helgen har jag verkligen känt mig huslig och jag gillar det verkligen! Det har bakats bröd...

...gjorts blåbärspaj på blåbären jag plockade förra helgen...

...och lingondricka på lingonen!

Om nom nom flera gånger om!

lördag 5 september 2015

Midnattsloppet 2015

Oj oj oj vad jag har våndats inför årets midnattslopp!!!! Jag har inte löptränat sen maj när vi sprang Växjö-loppet, har bara inte blivit av, men tur nog har jag fortsatt med styrketräning. För tre veckor sen testade jag att springa hem från jobb (6km) och jag trodde jag skulle dö! Pinsamt hur dåligt det gick! Men de två veckorna sprang jag fyra gånger och den senaste veckan har det varit vila på schemat. Regn och blåst lugnade ju knappast mina nerver, men va fasiken, bara att bita i det sura äpplet och bege mig.
Fram till 5km flöt det på riktigt bra, sen hade jag 3 lite jobbigare kilometer. Men på något underbart sätt mådde jag så bra mentalt att jag kunde utan större besvär puscha mig själv att fortsätta och inte dra ner för mycket på tempot och till min stora förvåning sprang jag i mål på 66min (förra året sprang jag på 65min) Så nu är jag till och med lite sugen på att satsa på löpningen! Vem hade kunnat tro dom skulle få höra det från mig?!? hahaha
Sen till råga på allt så hamnade jag i Sydsvenskan (en förälder på jobb kom och sa "Du va med i tidningen, jag kände igen dig på ditt härliga leende!" Den komplimangen bugar jag för!) Ser ni killen i mörk jacka som hänger halvt ut med sin mobil för att fotografera.... Fredrik tihi