söndag 29 maj 2016

lördag 28 maj 2016

Möhippa

Efter gårdagens utvärderingsdag överraskade vi vår kära kollega Emelie som ska gifta sig i sommar med en möhippa, såklart! Och när en dagisfröken ska kläs ut, finns det något annat alternativ än Elsa???

söndag 22 maj 2016

Cph marathon

Idag var det dags för Köpenhamn marathon och han trodde inte att någon skulle komma in och heja på honom. Men vi gjorde sällskap med mina föräldrar och åkte såklart in för att överraska honom. Och så överraskad han blev, han till och med stannade för att krama om oss mitt i loppet!
Du är så sjukt duktig Dennis som tar dig an dessa utmaningar och jag är så himla stolt över dig!

fredag 20 maj 2016

torsdag 19 maj 2016

Förskolans dag!

Idag firar Sverige Förskolans dag och såklart gjorde även vi det på Kritans Förskola. Äventyrsgruppen hade planerat en riktigt rolig förmiddag och såklart var det maskerad till allas glädje! Och kan ni tänka er, spindelmannen kom på besök! Helt plötsligt när vi var ute hoppade han mellan träden och sen dök han upp på gården när vi lekte. Så spännande!!! 

lördag 14 maj 2016

Grillad lax med äppel- och citronglaze

Här kommer ett riktigt hett tips om ni gillar lax!! Det är så otroligt enkelt och det blir alldeles underbart gott!!! Hade det inte varit för att jag var "tvungen" att dela med mig så hade jag nog kunnat äta hela laxen själv :) Jättegott!!

fredag 13 maj 2016

måndag 9 maj 2016

Premiär igen

Ikväll gör vi ytterligare en premiär och nu är det årets första måltid på balkongen som får en bock! Så härligt med solens varma strålar mot kinden, och såklart min fina man vid min sida!! Lovely :)

tisdag 3 maj 2016

Äntligen mjukglass-premiär

Åh som jag har längtat efter värmen och vad passar bättre än att fira denna härliga vårsol med en mjukglass, om nom nom :)