fredag 24 juni 2016

Glad Midsommar!

Vi önskar er alla en glad midsommar och hoppas ni får en fantastisk sommar!

söndag 19 juni 2016

Bygga tak

Idag drog jag ner till Trelleborg för att hjälpa pappa bygga taket. Det är så kul att få bygga och hjälpa till, känns redigt att vara en del av att producera något!

fredag 17 juni 2016

Fotbollsfeber!

Åh vilken underbar dag! Mina underbara kollegor hängde direkt med på iden att vi skulle ha fotbollsfeber nu när Sverige ska spela mot Italien. Alla fantastiska föräldrar köpte direkt vår ide och alla barnen på vår avdelning kom klädda i gulblåa kläder, vi har tränat på hejaramsor, gjort flaggor, spelat fotboll, ansiktsmålningar och som avslutning på dagen tittade vi på matchen (eller ja, första halvlek sen tröttnade barnen hahaha) på storbild med hjälp at projekter och SVTPlay. Så himla roligt vi har haft! Jag är så lycklig över min arbetsplats, det är så här det ska vara!!!

tisdag 14 juni 2016

Ojsan, vad hände här?!?

Jag har länge funderat på att klippa håret kort men inte riktigt vågat, jag har ju haft långt hår så länge! Men i våras pratade jag med min frissa och vi tittade igenom en massa olika tidninar och kom fram till en frisyr som skulle passa mig. Så sagt och gjort, vi bokade in en tid till idag för klippning, färga utväxten och sen en stund där Gunilla kunde visa och lära mig hur jag kunde jobba med min nya frisyr. Och jag är sååå himla nöjd, detta skulle jag ha gjort för länge sen!!

                       Taaaadaaaaa

söndag 12 juni 2016

Bygga atefallshus

Hela helgen har sedan länge varit bokad för att hjälpa pappa bygga atefallshuset bakom garaget. Tidigare i veckan satte pappa och Dennis upp stommen, och nu under helgen har vi andra satt upp panel och början på taket.
Och mysigast av allt har varit att umgås. Det har varit så härligt att ha alla samlade och bygga lite, snacka lite, leka med twinsen lite, äta gott så klart, men roligast av allt har varit att lära mig bandsågen och återigen visa att tjejer kan bygga :) Fast det vet ju grabbarna i min familj redan att vi kan!!! 

onsdag 8 juni 2016

Vilken födelsedag!

Vilken dag, tack alla fina människor jag har i mitt liv som har hjälpt till att fira mig idag! Ni är guld värda och jag kan bara konstatera hur lycklig jag är!!!

måndag 6 juni 2016

Boys with toys!!!

Fredrik tycker vi behöver en lövblåsare.... Han tycker å andra
sidan att vi behöver allt som Bosch har att erbjuda hahaha

Ja, vad ska man säga?? Jag kan bara skratta :D

söndag 5 juni 2016

Frukostpremiär på balkongen

Åh så mysigt! Det är så lugnt och skönt här i Västra Hamnen, vi hör fåglarna, barnen som leker nere på gården och i princip ingen trafik! Så som jag vill ha det!