söndag 2 oktober 2011

Göteborg med töserna

Linda, Malin och jag bestämde oss för att dra iväg till Göteborg över en weekend och nu ÄNTLIGEN var det dags för oss att åka. Dags för en roadtripp och i bilen på väg upp blev det många skratt =) Tokiga töser ;P Vi hade bokat ett Superior-rum och det var värt varje extra krona. Ljust och fint, mycket tack vare... Pannoramafönster från golv till tak :D Me like, me like ALOT!!! Gamla Ullevi, inte helt fel! När vi hade packat upp blev vi genast mycket törstiga :P Vi hittade massor med små mysiga uteserveringar och varmt som det var slog vi oss ner och fick in kvällens först beställning :) SKÅL!



Dock satt vi nog ute lite väl länge, blev lite frusen. Men de va inga problem. När vi kom tillbaka till hotellet senare på kvällen svidade vi om och tog ett dopp i jacuzzin som vi hade för oss själva. Hur va de nu Malin, vad hände här för tre år sen hehe ;)

En av de bästa sakerna med att bo på hotell är FRUKOSTBUFFÈN!! Och mumma, mumma så mycket gott de hade. Ahhhh så mätt jag blev!!

Andra dagen begav vi oss ut på Avenyn för SHOPPING!!! Bästa köpet blev helt klart en blus från Sisters, ska se om jag kan ta en bild på den sen. Lagom till eftermiddagsfikan hittade vi en underbar uteservering och i detta kalasfina väder med en STRÅLANDE sol, kunde vi inget annat än bara NJUTA!!! Gött för själen!!

På kvällen testade vi nattlivet och hamnade på "The peacook". Vi regerade på dansgolvet, utan tvekan!! Eftersom vi skulle upp tidigt siktade vi på att komma i sängs kl 02.... vi kom i säng 4.30... ups! Upp tidigt för ännu en ljuvlig frukostbuffé, packa bilen och rulla vidare, denna gång mot ULLARED haha
Några timmar senare och lättare plånböcker rullade vi hemmåt mot Skåneland. Vi mottogs med en vacker solnedgång och det är nu skönt att vara hemma i sin egen lya. Tack töser för en alldeles underbar helg, ni är guld värda!!!! PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar