söndag 14 juni 2015

Oplanerad helg

Äntligen har vi haft en helg helt utan planer (minns inte sist vi hade det!!!) Igår packade vi ryggsäcken och begav oss till Skrylle där vi promenerade Skåneleds-slingan (17km) och det var en fantastisk runda. Väldigt vacker (och varierande) natur och så skönt för själ, sinne och kroppen!! Underbart helt enkelt!

Dock fick jag en handfull myggbett (såklart!!!) men dessa myggorna måste ha varit genmanipulerade för satan i gatan så stora bett jag har fått!!!!!!! 

Idag har vi varit runt på olika småärenden, bland annat tittat på nya köksstolar (eftersom dom vi har nu bara klyddar!) Men vi hittade nog inget vi direkt föll för så vi får se... Vi var en sväng på Ludvigsdal (vi såg deras utställning på Malmö Garden Show) och där fanns mycket fint! Vi köpte på oss en massa bevattningskulor i glas som förhoppningsvis ska hjälpa grönskan på balkongen, speciellt våra jordgubbar!
 
Ikväll lagade jag en risonisallad med kotletter till och så himla gott det blev. En nykomling i min topp 10 lista :))

Som avslutning på helgen sitter vi nu och tittar på hotel i New York och plötsligt får vi en alldeles magiskt vacker himmel framför oss, så ljuvligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar