torsdag 12 juli 2012

Dags för möhippa igen :)

Ja nu duggar dom tätt ;) Idag var det dags för Camilla och så kul det var när vi "tog henne". Jag och hennes sambo hade ordnat så han lurad in henne till Malmö till centralen vid espresso house. När de sedan stod i kö för att beställa rusade vi alla fram och drog med henne. Chocken (och rädslan tihi) i Camillas ansikte var bara för rolig!!
Men när chocken hade landat drog vi sen vidare till Laserdom. Lustigt nog hade Robert varit där på sin svensexa förra helgen. Riktigt roligt var det att spela. Och svitt blev man ;)
Camillas uppdrag under kvällen var att fråga folk på stan om tips och råd för ett lyckat äktenskap. En av mina favoriter var att mannen skulle skämma bort Camilla varje söndag annars skulle hon få ALLT om de separerade!! Ord och inga visor :))
Vi promenerade sen till Mosaik för mysig tapas mat (som det oxå visade sig att Robert hade fått på sin svensexa) där vi hade en riiiiktigt trevlig kväll!!
Så nu är det med trötta ögon jag rullar hemåt för några timmars sömn innan det är dag för en ny dag. Tack fö ikväll tjejer och lycka till med äktenskapet Camilla <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar