lördag 15 maj 2010

Oj oj oj vad det är jobbigt att ha semester!!

Kroppen börjar så smått ställa om sig och idag sov vi lite längre än som igår när vi vaknade klockan 6!! Vi promenerade så lätt nerför Brodway för att så småning om komma ner till Financial District där vi hade bord bokat för brunch på Smörgås Chef. De har en brunch meny för endast 17$ och om man la till 10$ per person fick man dricka hur mycket champange man ville (under två timmar) och mmmmmmmm det gjorde vi :D Gick åt några flaskor och sååå gott det gjorde för själen!!!
Vi promenerade sedan vidare på våra lätta små rosa moln till Pier 17 och resans första (av många) besök på Victoria Secret tihi Dagen inköp blev en bunte trosor och en parfym.
Och precis bakom har vi den kända Brooklyn Bridge (vi gick dock ej på den).
När vi gick förbi Tiffanys höll de på att göra iordning en photo shot (jag frågade vem modellen var men minns inte just nu...) Kom en stor vatten tank och sprutade vatten på hela gatan, världens projekt för en bild hehe
Denna gubben känner ni säkert igen, USAs första president George Washington, som på denna plats svor presidenteden 1789
Got any change???
Ikväll hade vi bord bokat på Georgio's 4HMG2OPK där pasta stod på menyn för oss alla. Portionerna här är ENORMA!! Nästan vid varje måltid lämnar vi mat kvar på tallriken, det går bara inte att äta upp allt. Sen ser man amerikanerna vid borden bredvid som trycker ner maten. Inte konstigt att vissa har den storleken de har!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar